Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a szellemekről

ghost.jpgKedves Olvasók!

Ezen az oldalon egy igazi és tapasztalt szellemlátóval beszélgethettek,akinek neve:Ghost Girl.Feltehetitek neki a szellemekkel kapcsolatos összes kérdéseteket, és ő ezekre a kérdésekre megadja a megfelelő választ.Sok mindent átélt már, és most megosztja ezeket az érdeklődő és kérdező Olvasókkal.Itt alul, a lap alján lehet kérdezni.

Eddig feltett legjobb kérdések:

-A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

-Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nem mindig mutatják magunkat ... mármint nem mindig lehet az egész testüket látni !!! A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

_________________
 

-Mitől lesz egy szellem jó vagy rossz?

-Halál:Többnyire az ember halálától függ. Ha egy ember gyors ( , netán fájdalom mentes ) halálba halt meg, az neki nem fájt annyira, mint azoknak, akik több hónapokig, netán évekig feküdnek a kórházba Gyógyszerek mellet, és Sok Sok Sok szenvedés alatt éli meg utolsó perceit.

Földi élet:Aztán másod sorban attól függ, hogy milyen természete volt annak a szellemnek a földön, mikor még élt. Hogy hogyan alkalmazkodott az emberekhez, Hogy mennyi barátja, ismerőse volt. Hogy milyen lelkiismerete volt.

Szellemvilág beilleszkedése:Harmad sorban pedig attól függ, hogy a Szellemvilágba hogyan tud beilleszkedni . Vajon szeretni fogja a többi szellem, Tudja e majd, hogy hogyan szerettesse meg magát, ha a többi szellem nem akarja befogadni .. stb. ....

__________________

-Miért ijesztgetnek a szellemek?Vagy ez csak legenda?

-Ez nem legenda !Vannak tényleg, olyan szellemek, akik direkt ijesztik meg az embereket !
Azért ijesztgetnek, mert ők ebből táplálkoznak !!!Nekik a táplálék az emberi félelem !!!( Ezért kell a Kisebb gyerekeknek is mondani, hogy nem szabad félni tőlük, mert akkor egyre jobban ragaszkodik a szellem a gyermekhez, és akkor valószínű, hogy nem hagyja magára a kisgyereket az a szellem !! )

_____________________

-A szellemek hallanak minket?Mi miért nem halljuk és látjuk őket?

-Igen ! A szellemek hallanak és látna és éreznek minket !Az átlagos ember azért nem látja, mert ő nem annyira érzékeny a szellemvilágra, mint a szellemlátók ! És hiába akarnak lenni a felnőttek szellemlátók, a 100% - ból maximum 5% - nak sikerülne, de az is sok sok segítséggel !Erre általában születni kell ! És azt elfelejtettem írni, hogy az átlagos ember is tudja őket hallani ! Ez a szellemeken múlik, hogy akarják- e a figyelmet ! Ha akarnak valamit a szellemek, képesek elérni céljukat !

_____________

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

17

(Márti, 2017.07.27 21:44)

Szia.Én gyerek korom óta éreztem a szellemeket.Édesapám halála óta pedig látom is öket.Ha tényleg szellemeket látok.Félek hogy csak képzelödöm.Én emberi alakot látok de van mikor csak az arcát vagy csak derékig.Olyankor mikor látok szellemet felgyorsul a szívem kicsit furcsa érzés jön rám de nem félek.Töbször volt rá példa hogy ismerösöm családtagját láttam és elmeséltem mit láttam hogy nézett ki.És igazam volt csak én nem úgy látom ahogy esetleg meghalt hanem fiatalabb korában.Esetleg lehet az hogy tényleg látom a szellemeket?És talán én is szellem látó vagyok?

Re: 17

(Ghost Girl, 2017.10.03 06:34)

Szia Márti. Igen. Ez a leírtak alapján 90% arra, hogy te is szellemlátó vagy. Teljesen normális dolgokat írtál le. És jól viszonyulsz hozzá. Remélem segítségre tudod majd fordítani a képességedet.

5

(Moonlight, 2017.04.29 12:20)

Szia :) én most 15 éves lány vagyok. 3 éves korom óta van valamilyen kapcsolatom a szellem világgal , nem látok szellemeket , csak nagyon erősen érzem őket, ha elhagyatott helyen vagyok vagy akárhol érzem az emlékeiket és az érzelmüket , sokszor van hogy elsírom magam mert már én sem bírom ki azt a magas energiát amit kibocsájtanak mellettem. 3éves voltam amikor kezdődött , egy nagy házban éltünk a szüleimmel egy kisebb városban , amikor egyedül voltam elvileg mindig láttam alakokat , anyuéknak elmeséltem hogy milyen fura ruhában vannak és , hogy hogy néznek ki. Később ez megszűnt , mostanra már csak az érzékelés maradt , de én nagyon szeretnék újra *megerősödni* tudom , hogy sok rossz is társul e mellé a dolog mellé , de szerintem kissé nyugtatóbb lenne , ha nem csak a semmiből éreznék egy energiát hanem észre venném és talán kommunikálni is könnyebb lenne. Van hogy látok fura alakokat , múltkor egy kisfiút láttam akinek barna haja volt , de inkább betudtam annak hogy túl fáradt voltam és bizonyára az agyam kreálta. Tudnál kérlek segíteni vagy tanácsot adni? :) köszönöm

Re: 5

(Ghost Girl, 2017.05.02 08:24)

Szia. Esettleg annyiba tudok segíteni, hogy képezd magad. :)
Ne hitesd el magaddal, hogy "csak a fáradtság", hanem igenis, látod őt/őket. És akkor ezfog rögződni, és majd egyre többet fogsz látni.

Egyébként ebben igazat adok neked! Jobb látni őket, mint félni, és csak érezni, hogy vajon hol vannak.

budaörs

(vivien illesy , 2017.04.24 12:44)

az lenne a kerdesem nekem mar 3 eve meg halt a dedi mamam...es hath az volt a baj hgy beszelek hoza mindenap szoszerint es hath mindenap mondom neki hgy jojon elo had lasam ....meg minden mert az fontos lenne nekem ...es bisztos azt hinne hgy akor en meg ilyedek de nem csak az elejen utana nem ...csak latni szeretnem mert hianyzik mit tudok ez ellen csinalni?

Re: budaörs

(Ghost Girl, 2017.05.02 08:19)

Annyit tudok segíteni, hogy minden "beszéletésedhez" szúrd be, hogy NEM FÉLEK TŐLED, NEMFOGOK MEGILYEDNI, SZERETNÉLEK ÚJRA LÁTNI...És akkor hátha egy kis idő után előjön, és látni fogod. De csak akkor, ha VALÓBAN NEMFOGSZ FÉLNI TŐLE. El kell hinned, hogy nemilyedsz majd meg!

Egy kicsit tanácstalan vagyok

(Fanni, 2017.03.05 01:20)

Helló!
16 éves vagyok, és kb 6-7 éves korom óta látom a szellemeket. Ilyen tájt halt meg a nagymamám is, akinek a halála annyira megrázott, hogy egyszerűen elutasítottam azt a tényt, hogy ő halott. Márcsak azért is, mert kb minden este az ágyam szélén ült, simogatott és beszélgettünk. Persze ezt senki nem hitte el nekem, mondván, hogy csak képzelődök. Amikor kicsit idősebb, úgy 9 éves lehettem, megértettem, hogy tényleg meghalt. Aznap este/késő délután kint játszottam az udvaron, mama ott állt a kerítésnél, odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy miért van itt?! Nem kéne itt lennie, hiszen meghalt. Ő konkrétan nem is tudott róla, hogy halott. Azóta nem láttam.
Sok minden történt még abban a házban ezek után is.
És most itt vagyok, 16 évesen, egy kollégiumban lakom, van egy szobatársam, akit ez a téma nagyon érdekel és el is meséltem neki az összes eddig tapasztalom. Ma, kb 3-4 órája kicsit sokkos állapotban hívott fel, hogy a macskája bement a szobájába, meglátta a falat és kifutott a szobából. Meg esnek le a cuccai a földre, dübbenéseket és kaparászásokat hall. Én arra gyanakszom, hogy mivel nem halt ott meg senki, ezért talán mert kb az egész családba kórházban dolgozik, egyszerűen csak "hazavitte". Persze én se tudhatok mindent, épp ezért kérnénk segítséget.
Meg esetleg pár tanácsot, hogy mire számíthatok a jövőben, ennek a "képességnek" köszönhetően.
Előre is köszönöm: Fanni

Re: Egy kicsit tanácstalan vagyok

(Ghost Girl, 2017.04.11 08:20)

Kedves Fanni.

Látom, te is már igencsak beletanultál a dologba, mert jól kezeled. Nos igen. Ilyenkor, ha nem halt meg senki abban a házban, az a legvalószínűbb, hogy hazavihettek egy szellemet. De ebben igy, hogy hogyan kell onnan abból a házból kiűzni a szellemet, abban nemtudok segíteni, mert oda ilyenkor egy szellemlátó kell SZEMÉLYESEN.
És mivel te az vagy, talán te tudnál segíteni. De nemmondhatom meg, hogy hogyan.... <- ezzel válaszolok a következö kérdésedre is:
Hogy még milyen dolgok fognak fárni rád, azt se elmondani nem lehet, meg pontosan nemis tudhatom, hiszen... Nincsenek egyforma emberek. Az biztos továbbra is, hogy... Ha képezni fogod magad, Amire szintén neked kell magadnak rájönnöd, hogy hogyan kell.... Akkor fogod tudni pl. kezelni/kontrolálni ez a szellemlátást. Ha nem képzed magad tovább, akkor egy idő után nincs kizárva, hogy elgyengülsz ilyen téren, és félni fog az összes szellemtől, AMI PEDIG NAGYON NEM LENNE JÓ!

fffrajmund@gmail.hu

(rajmund, 2017.01.04 20:10)

Jó Napot! Ismerek egy csodálatos fizikai testen túli illetőt. Naponta bonyolódunk párbeszédbe íráson keresztül. Próbálkozunk a meditáció alatti beszélgetéssel is. Viszont egyik teknika sem tökéletes. Hogy tudnék vele tökéletessen komunikálni?

Re: fffrajmund@gmail.hu

(Ghost Girl, 2017.01.16 13:20)

Én nem támogatom az ilyenfajta kapcsolatteremtést az eltávozott lelkekkel szemben.

Én egyetlen egy kapcsolatteremtést ajánlok, az pedig az álmokon keresztüli beszélgetés szellemekkel. Semmi más, mert baj lehet belőle, ha felkelted egy rossz lélek figyelmét.

christike30@gmail.com

(Némethné Szabó Krisztina, 2017.01.03 23:45)

szia. nem is tudom hol kezdjem. már nagyon sok oldalt nézegettem ebben a témában de nem találtam választ sehol. édesapám 2016-10-16-én hunyt el váratlanul. utána történtek dolgok amiket nem tudok megmagyarázni. egy alkalommal pedig látni véltem de azt hittem csak hallucinálok.nagyon hiányzik nekem. álmomban nagypapám és nagymamám jelenik meg apu sose. ez valami jel hogy velük álmodom? már a szellemidézésen is gondolkoztam

Re: christike30@gmail.com

(Ghost Girl, 2017.01.16 13:14)

Szia. Nem túlnagy furcsaság, ha egy halott szeretteddel álmodsz. Ez azt jelenti, nagyon hiányzik neked. És azt is jelenti, hogy megszoktak látogatni. Ha álmodsz egy szellemmel, akkor ott áll az ágyad mellett, és kapcsolatot próbál teremteni.

Apukádhoz meg csak annyit tudok írni, hogy részvétem, és előfordulhat, hogy azért nem látod, csak a nagyszüleidet, mert apukád még 'Újdonsült' lélek a szellemvilágban.
Még nemtalálta meg a helyét. Még nem érti hol van, és miért. Még egy pár hónapig nemis fogja érteni a dolgokat, de ha megtalálta a helyét, akkor már fog jelentkezni nálad. Ha másképp nem is, de az álmodban fel fog bukkanni.

Médium vagyok

(Krisztofer, 2016.11.09 16:34)

Üdv. A Katolikus hit azokat kik szellemekkel kommunikálnak úgy véli az ördöggel beszélnek s nem is szellemekkel. De én viszont kiskorom óta érzékelem őket s beszélgetek velük. Volt hogy átadtam embereknek tőlük segitő üzenetet. akkor hogy lehet ördögi mikor jót cselekedtek? erről mi a véleményed?

Re: Médium vagyok

(Ghost Girl, 2016.11.15 14:42)

Ezt nemigazán tartom szem előtt, és lehet, hogy neked sem kéne.

1, Az "ördög" és gonosz lelkeket meg tudod különböztetni. Mert a gonoszoknak teljesen más energiájuk van. Érzékeled, hogy valami nincs rendbe, valaki figyel, stb.

2, A jó lelkek kérnek segítséget. A gonoszok úgy vannak vele, hogy ők mindenféleképp (bárkin is), de bosszút állnak. Ők tudják, hogy mit kell tenniük, viszont a jók nem, ezért kérték segítséged.

Hidd el, egy átlag ember is megtudja különböztetni az ördögöt, a szellemtől.

1078 Bp Cserhát utca 24

(Karlovszky Vivien, 2016.08.18 13:00)

Te milyen paranormális dolgokat éltél át

Re: 1078 Bp Cserhát utca 24

(Ghost Girl, 2016.10.03 13:20)

Mindet túlsok lenne leírni.

Tudom ajánlani másik oldalam.
Ott találsz történeteket.

www.ghost-girl.eoldal.hu

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.10.31 21:29)

Szia!
Azt szeretnem kerdezni hogy hol lehetne ilyenekkel többet foglalkozni mert nagyon erdekel a téma!

Az előtt hogy elkezdtem irni megfájdult a fejem es kicsit szédülök. A legyfurcsabb pedig az hogy egy hideg "fuvallat" után a tv is rezegni kezdett. Álmaimban néha nem emlékszem mi volt, néha meg olyan furcsa dolgokról álmodok (ez csak néhány.. még van sok) hogy vagy üldöz egy cápa vagy lebegek a sötétben és valami úgy megy el melettem mint az áram. És amikor felkelek a 2.ból ugy erzem mintha nem is álmodtam volna, és végig ébren lettem volna..

Kérlek válaszolj majd!

Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.09 10:20)

Szia.

Az oldalamra írt kérdésedre már válaszoltam.
Ezek álmok. Van úgy hogy az álom valósággá változik, de az elég ritkán.

Ha hasonló álmaid vannak, akkor tuti, hogy valami, vagy valaki segítséget kér tőled. Nembiztos, hogy szellem, de valaminek szüksége van rád. Ezét "zaklat" ilyenekkel.

Több ilyen Szellemes érdeklődési körű oldalt nemtudok. Régen én is kerestem. Ezt az egyet találtam, AMI IGAZAT IS ÍR. Ezért hoztam létre utána egy sajátot is, ahol több történetet olvashatsz tőlem.

anasztaziaanna@freemail.hu

(Anasztazia, 2016.09.15 20:29)

Szia.10eve koltoztunk be az uj lakasba es en egyedul nem tudok a tesom szobajaban meglenni.mindig azt erzem mintha valami figyelne es nem akarna h ott legyek ha egyedul vagyok itthon az az elso h becsukom a szobaajtot mert a kutyam mindig bemegy es nem tudom kihivni onnan csak nez a semmibe.gyakran a dolgaim teljesen mashol vannak mint ahova lettettem oket.megalmodok dolgokat hogy mit fog tortenni idegen emerekrol akkikkel a talalkoztam ra egy hetre.es minden adott a helyszin az emberek ugyan azok..nappal erzek illatot csak ugy a semmibol.mindig ugyan az a ferfi parfum.nem hallt megsenkisem a rokonsagban legalabb is azok kozul akiket ismerek.mitol lehet ez ? Elore koszonom valaszod.

Re: anasztaziaanna@freemail.hu

(Ghost Girl, 2016.10.03 13:31)

Szia.

Ha nemhalt meg ismerősöd, de rokonod, akkor nincs kizárva, hogy akik előttetek éltek abba a házban, akkor halt meg valaki ott. Vagy akkor szellemet idéztek ott, és azmiatt ott rekedt a lélek.

Én is szüleimmel még akkoriban albérletben laktunk, és a szobámban folyamatosan hangok voltak, meg ilyesztő dolgok, és a tetőfokán még az volt, hogy láttam egy ilyesztő nőt is.


Majd mint kiderült, a ház tulajának az anyja a házban halt meg. Így ő maradt ott.

De én is ha nemvagyok a szobámban, MINDIG becsukom az ajtót, mert félelmetes a szoba nekem. De családtagjaim simán bemennek, akár sötét van, akár nincs.


1 | 2 | 3 | 4 | 5

Következő »