Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a szellemekről

ghost.jpgKedves Olvasók!

Ezen az oldalon egy igazi és tapasztalt szellemlátóval beszélgethettek,akinek neve:Ghost Girl.Feltehetitek neki a szellemekkel kapcsolatos összes kérdéseteket, és ő ezekre a kérdésekre megadja a megfelelő választ.Sok mindent átélt már, és most megosztja ezeket az érdeklődő és kérdező Olvasókkal.Itt alul, a lap alján lehet kérdezni.

Eddig feltett legjobb kérdések:

-A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

-Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nem mindig mutatják magunkat ... mármint nem mindig lehet az egész testüket látni !!! A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

_________________
 

-Mitől lesz egy szellem jó vagy rossz?

-Halál:Többnyire az ember halálától függ. Ha egy ember gyors ( , netán fájdalom mentes ) halálba halt meg, az neki nem fájt annyira, mint azoknak, akik több hónapokig, netán évekig feküdnek a kórházba Gyógyszerek mellet, és Sok Sok Sok szenvedés alatt éli meg utolsó perceit.

Földi élet:Aztán másod sorban attól függ, hogy milyen természete volt annak a szellemnek a földön, mikor még élt. Hogy hogyan alkalmazkodott az emberekhez, Hogy mennyi barátja, ismerőse volt. Hogy milyen lelkiismerete volt.

Szellemvilág beilleszkedése:Harmad sorban pedig attól függ, hogy a Szellemvilágba hogyan tud beilleszkedni . Vajon szeretni fogja a többi szellem, Tudja e majd, hogy hogyan szerettesse meg magát, ha a többi szellem nem akarja befogadni .. stb. ....

__________________

-Miért ijesztgetnek a szellemek?Vagy ez csak legenda?

-Ez nem legenda !Vannak tényleg, olyan szellemek, akik direkt ijesztik meg az embereket !
Azért ijesztgetnek, mert ők ebből táplálkoznak !!!Nekik a táplálék az emberi félelem !!!( Ezért kell a Kisebb gyerekeknek is mondani, hogy nem szabad félni tőlük, mert akkor egyre jobban ragaszkodik a szellem a gyermekhez, és akkor valószínű, hogy nem hagyja magára a kisgyereket az a szellem !! )

_____________________

-A szellemek hallanak minket?Mi miért nem halljuk és látjuk őket?

-Igen ! A szellemek hallanak és látna és éreznek minket !Az átlagos ember azért nem látja, mert ő nem annyira érzékeny a szellemvilágra, mint a szellemlátók ! És hiába akarnak lenni a felnőttek szellemlátók, a 100% - ból maximum 5% - nak sikerülne, de az is sok sok segítséggel !Erre általában születni kell ! És azt elfelejtettem írni, hogy az átlagos ember is tudja őket hallani ! Ez a szellemeken múlik, hogy akarják- e a figyelmet ! Ha akarnak valamit a szellemek, képesek elérni céljukat !

_____________

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Hozzám csapódott szellem?

(Ghost Girl, 2015.10.30 11:23)

Hát. Ez még engem is kicsit sokkolóan ért. Nos igen. Hozzád csapódott egy szellem. De nem a papád. Ő ha ott is van, akkor nem tenne ilyeneket veled, csak segítene. Azzal nincs baj, hogy félsz, hiszen ez normális. Próbálj meg kevesebbet figyelni ezekre, és akkor egy idő után megfogja unni, és elfog távozni, persze ehhez az is kell, hogy ne félj tőle.
A FORGÓS, GURULÓS SZÉKET SOSE HAGYJÁTOK AZ ÁGY FELÉ. ÉN EGYIK ESTE SEM TUDTAM ELALUDNI, AMÍG A SZÉK AZ ÁGYAM FELÉ VOLT FORDÍTVA, MERT IGEN, HA VAN RÁ LEHETŐSÉGÜK, KÉNYELEMBE HELYEZIK MAGUKAT, ÉS EZ NEM MINDIG JÓ.
Meg próbáld bebeszélni magadnak, hogy nem, nincs itt, vagy ha itt is van, nem érdekelhet, mert csak így vagyok biztonságban.
Esettleg még azt tudom javasolni, hogy az ajtód fölé, tegyél egy kisebb keresztet. Egy medál is megteszi, csak kereszt legyen, mert a keresztet nem tudják átlépni a gonoszok. Így levéded a Szobát. Ha viszont továbbra is ott lenne, akkor az jó szellem lehet. De szerintem ez a leírtak alapján nem jó, tehát ha ezeket betartod, elfog tűnni a te lakásodból. Persze kell a türelem, de meglesz a gyümölcse.

Galanta

(Reni, 2015.07.22 22:04)

egy szellem képes megszálni valakit?

Re: Galanta

(Ghost Girl, 2015.10.30 11:12)

Igen. Képes, bár kevés az esélye. Ezt úgy lehet figyelni, hogy ha valakit megszállt egy szellem, akkor elmegy egy templomba, és nagyon rosszul érzi magát. Viszont a temetőbe boldogabb mint szokott lenni. Nos az ilyen embereket, vagy már meg szállta, vagy esettleg most készülődik.

7400 Kaposvár,Zöldfa utca 5.

(Vas Karolina , 2015.03.21 10:06)

Szia Ghost Girl !!
Még annyit szeretnék hozzátenni amit írtam hogy én szó szerint minden áldott éjjel meg álmodom Kivel? Mi fog történni? És ez már bizar igaz de ezt már én el tudtam fogadni! Akkor 1-2 éve anyu is mondta hogy lát színes csillogós pontokat és ő is azt álmodja amit én hogy kivel hol mikor és mi fog történni!!

7400 Kaposvár,öldfa utca 5.

(Vas Karolina , 2015.03.21 09:53)

Kedves Ghost Girl!!
Én is látom a szellemeket körülbelül 2-3 éve. ugyan azokat élem át amit haláluk elött és után,és amikor halottak meg mutatják nekem hogyan is haltak meg akkor a balesetük napján.És ez engem nagyon is érdekel mert főként számtalan szellem gyereknek segítek a fénybe küldeni ahova igazából tartoznak és el határoztam magam hogy segíteni fogok ezeknek a szellemeknek,hogy el tudjanak a szeretteiktől búcsúzni. Meg álmodom kivel? Hol? mi fogtörténi és meg is szokott valósulni. És ez egyben jó is és rossz is de én mindenhol látom őket olyan mintha hozzám fordulnának segítségért és én persze segítek nekik. Köszönöm hogy zt el mondhattam neked. Karolina

Ghost Girl

(Ghost Girl, 2015.02.25 06:00)

www.ghost-girl.eoldal.hu

Hogy néznek ki?

(gabi, 2014.06.18 14:36)

A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

Re: Hogy néznek ki?

(Ghost Girl, 2014.06.18 14:47)

Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nemmindig mutatják magunkat ... mármint nemmindig lehet az egész testüket látni !!!

A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

Re: Re: Hogy néznek ki?

(Ghost Girl, 2015.02.24 08:57)

Mivel azóta már eltelt 1 és fél év mostmár azóta láttam halott kutyákat is és eddig még egy darab halott macska szellemét.

cintia

(kaszta szintia, 2015.02.20 15:20)

szeretnem ha kuldenel egy üzenetet a csaladomnak ha lehet

Re: cintia

(Ghost Girl, 2015.02.24 08:50)

Szia. Átadom bárkinek az üzenetedet, csak írd le a nevét, akinek küldöd, és hogy mit üzensz.

oradiei 31

(kaszta szintia, 2015.02.20 15:16)

szeretnem ha kuldenel egy üzenetet a csaladomnak ha lehet

Polonkai Anita vagyok.

(Szeretnék segítséget kérni!, 2014.10.28 19:33)

Szép napot!
Én vagy 4 éve megàlmodtam a sajàt halàlomat. Egy kék autó, szemüveges szőke nő elütt a zebràn, anyukàmmal voltam. Mentünk volna a boltba. Rà egy héttel ez majd nem meg is történt, anya ràntott vissza. Az autó megegyezett csak a személy nem, mert az egy férdi volt. Nagyon megràzott. Elmúlt 1 év alatt, àlmodtam kamion besetet, ahol a segítségemet kérték. Egy 8 éves kisfiúról, aki meghalt és segítséget kért Tőlem. Àlmodtam màr olyat, hogy sajàt magamat làttam kivűlről és amikor felkelltem úgy is voltam. Érzek furcsa dolgokat amiket nem tudok megmagyaràzni. És a legdurvàbb az egyik este arra ébredtem fel, hogy valaki bàmul, felébredtem és egy lebegő fekete folttal talàlkoztam és féltem tőle, mert levegőt nehezen tudtam venni és nem tudtam megmozdulni. Egész éjszaka nem tudtam aludni. Utàna folyamatosan azt éreztem, hogy i
tt van. Szeretném tudni, hogy szerinted ez képesség, vagy csak àlmok? Szeretnék olyan emberrel beszélgetni, hogy tudok-e segíteni nekik vagy ilyenkor mit kell csinàlni? Köszönöm előre!

Re: Polonkai Anita vagyok.

(Ghost Girl, 2014.11.28 13:25)

Szia .

Én ezt úgy gondolom, hogy ez képesség mert mi tagadás, én is hallottam olanról, hogy:

Az egyik Tanáromat műteni kellett, és műtés közbe meghalt, és látta magát testen kívül, de aztán visszahozták az életbe, és máskor már ez nem történt meg vele ! Van ilyen, de mivel ez csak egyszeri eset, ezért ezt én nem mondanám képességnek !
Viszont ami neked van, hiszen többször is álmodtál halálról, ezt én képességnek ítélem meg !

Lenne egy kérdésem ! Azóta is látod azt az alakot, vagy esettleg más alakokat is ?

Ha megadsz egy E-mail címet, akkor ott bírunk majd beszélgetni ! :-)

Velem is sokszor volt már ilyen, csak én nem emlékeztem az álmomra, és amikor majdnem elütöttek, akkor ugrott a képbe, hogy ezt a pillanatot már láttam !

Multkor .... pár éve meg sétáltam haza, és elestem .... pont a sínek előtt egy 5 cm-rel. Majd rájöttem, hogy ez is ismerős volt, csak én az álmomban a sínekRE estem rá, és a vonat felém tartott, majd felilyedtem !

FÉLNI SOSEM SZABAD, MERT MINÉL JOBBAN FÉLSZ, ANNÁL JOBBAN FOG KÖZELÍTENI HOZZÁD, és annál több energiája lesz.
Szerintem ilyenkor az válik be, ha becsukod a szemed, és meg sem moccansz !

Kb. Milyen magas volt az alak ?

Sajnálom

(Ghost Girl, 2014.09.30 10:21)

Az oldalam sajnos megsemmisült, de itt még tehettek fel kérdéseket !!! :)

Nekem is van oldalam

(Ghost Girl, 2014.07.29 20:41)

Szeretném, ha az én személyes oldalamra is ellátogatnátok, persze ... itt is ugyanúgy válaszolni fogok, és továbbra is támogatom ezt az oldalt, mert nagyon jó, de az enyémen Személyesen válaszolok !!! :)


http://www.ghostgirl.eoldal.hu/

Várlak szeretettel titeket !!! :)

Szia!

(Fekete Réka, 2014.07.06 17:13)

Én látó vagyok. Kiskoromban láttam egy nőta kezében egy kisbabával. És azóta is hallom őket, árnyakat látok. Már beszéltem hozzájuk meg minden. Tudom hogy nem bántanak, de még mindig félek tőle/tőlük. Mit tehetnék hogy ne féljek sokszor?

Re: Szia!

(Ghost Girl, 2014.07.16 11:02)

Én nekem egy szellem segített, hogy ne féljek.

Nemigazán tudok ebben segíteni, mert ez álltalában évek multán csillapodik. Ha már sok éven keresztül látod, és egyre többet látsz, akkor egy idő után rájössz, hogy felesleges félned, mert ha te bízol benne, akkor ő is bízik benned,és ezt a többi szellem is megérzi. Ígyhát egy idő után minden szellem másként néz majd rád, és akkor már te sem fogsz félni.

Egyébként, hidd el, hogy még én is megszoktam ilyedni néha, pedig én már azért egy pár éve látom, Nappal és Éjszaka egyaránt.

Azért félsz, és ilyedsz meg, mert ösztönösen reagálsz egy lényre, aki már halott. És az ember nem szokott hozzá, ahhoz, hogy egyik pillanatban sehol senki, másik pillanatban meg már előtted áll valaki vagy valami.


És csak plussz mondatként írom le, de:

Ha egy nőt látsz, kis babával a kezébe, vagy 5 éven aluli gyermekkel a kezében, akkor azzal a nővel nagyon vigyázz, mert talán még a gyermek erőssebb is, mint az anyuka. Óvatosan kell beszélgetni velük.

Én szerencsére még csak egyszer láttam 6 éves kisfiút, barna fürtökkel, de én a szellemvilágban a legjobban a gyermekektől félek.

Remélem tudtam valamennyit segíteni.

aladicsm0@gmail.com

(Aladics Mónika, 2014.06.29 19:07)

Jó napot!Hosszú lenne részletesen elmondani,de én láttam már a halott mamámat az eltávozásának estélyén,és egy évvel ezelőtt a egy faluban laktunk és a házban szellemre utaló jelenségek történtek amit a gyanú szerint a szomszédban öngyilkos úr tehette.Történtek is más fura dolgok velem temetőkben,és más téren.Ezek szerint én látó vagyok,vagy lehet valamilyen módon kapcsolatom velük?És ha igen mit kezdhetnék ezzel?Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel:Aladics Mónika

Re: aladicsm0@gmail.com

(Ghost Girl, 2014.06.30 13:21)

Azaz igazság, hogy ha egy ember CSAK 1-szer, 2-szer, vagy maximum 3-szor lát szellemet, akkor még nem Látó ! Ha sűrűn történik meg, hogy szellemet érzel, vagy hallasz, akkor tudsz már kapcsolatba lenni velük !!!

Ha látod is SŰRŰN, akkor szellemlátó vagy. Nálam ez már minden napi dolog ... Tehát ha egyszer elkezdessz látni szellemet, akkor utána nem tudsz leállni róla, Hiába is teszel ellene akármit is !!

Előre szólok, ha az vagy, akkor az első 2-3 ÉV nehéz és ilyesztő lesz !!! Utána talán beletudsz rázódni !!!

Igazából nemtudom, hogy hogyan értetted az, hogy :

" mit kezdhetnék ezzel ? "

Hogyhogy mit ??
A szellemekkel ??
Vagy a " képességgel " ???

Erre még valaszt kérlek adj, mert ez nem egyértelmű kérdés !!