Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a szellemekről

ghost.jpgKedves Olvasók!

Ezen az oldalon egy igazi és tapasztalt szellemlátóval beszélgethettek,akinek neve:Ghost Girl.Feltehetitek neki a szellemekkel kapcsolatos összes kérdéseteket, és ő ezekre a kérdésekre megadja a megfelelő választ.Sok mindent átélt már, és most megosztja ezeket az érdeklődő és kérdező Olvasókkal.Itt alul, a lap alján lehet kérdezni.

Eddig feltett legjobb kérdések:

-A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

-Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nem mindig mutatják magunkat ... mármint nem mindig lehet az egész testüket látni !!! A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

_________________
 

-Mitől lesz egy szellem jó vagy rossz?

-Halál:Többnyire az ember halálától függ. Ha egy ember gyors ( , netán fájdalom mentes ) halálba halt meg, az neki nem fájt annyira, mint azoknak, akik több hónapokig, netán évekig feküdnek a kórházba Gyógyszerek mellet, és Sok Sok Sok szenvedés alatt éli meg utolsó perceit.

Földi élet:Aztán másod sorban attól függ, hogy milyen természete volt annak a szellemnek a földön, mikor még élt. Hogy hogyan alkalmazkodott az emberekhez, Hogy mennyi barátja, ismerőse volt. Hogy milyen lelkiismerete volt.

Szellemvilág beilleszkedése:Harmad sorban pedig attól függ, hogy a Szellemvilágba hogyan tud beilleszkedni . Vajon szeretni fogja a többi szellem, Tudja e majd, hogy hogyan szerettesse meg magát, ha a többi szellem nem akarja befogadni .. stb. ....

__________________

-Miért ijesztgetnek a szellemek?Vagy ez csak legenda?

-Ez nem legenda !Vannak tényleg, olyan szellemek, akik direkt ijesztik meg az embereket !
Azért ijesztgetnek, mert ők ebből táplálkoznak !!!Nekik a táplálék az emberi félelem !!!( Ezért kell a Kisebb gyerekeknek is mondani, hogy nem szabad félni tőlük, mert akkor egyre jobban ragaszkodik a szellem a gyermekhez, és akkor valószínű, hogy nem hagyja magára a kisgyereket az a szellem !! )

_____________________

-A szellemek hallanak minket?Mi miért nem halljuk és látjuk őket?

-Igen ! A szellemek hallanak és látna és éreznek minket !Az átlagos ember azért nem látja, mert ő nem annyira érzékeny a szellemvilágra, mint a szellemlátók ! És hiába akarnak lenni a felnőttek szellemlátók, a 100% - ból maximum 5% - nak sikerülne, de az is sok sok segítséggel !Erre általában születni kell ! És azt elfelejtettem írni, hogy az átlagos ember is tudja őket hallani ! Ez a szellemeken múlik, hogy akarják- e a figyelmet ! Ha akarnak valamit a szellemek, képesek elérni céljukat !

_____________

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: (N. Lili Nyiregyháza) 20:02

(Ghost Girl, 2016.07.13 12:20)

Ebben nemigen tudok segíteni, mert én is csak azóta nem félek a szellemektől, mióta az egyik barátnőm halott rokona SZERETETTEL TELI (halott) SZÍVVEL ÁTÖLELTE a barátnőmet. És én ezt láttam, így nem félek, mert tudom, hogy pár szellem tényleg kedves, és szeretettel teljes is tud lenni. Ha viszont tényleg szeretnél vele megint kommunikálni, akkor ha többször megszólítod, akkor ott lesz melletted, ÉS HA ÉREZNI FOGOD A JELENLÉTÉT, AKKOR CSAK ANNYIT MONDJ NEKI, HOGY SZERETNÉM, HA ÁLMOMBAN MEGLÁTOGATNÁL. Álmokon keresztül bárki tud halott szerettével beszélgetni.

Sziasztok!

(Gyémi Girl, 2016.05.06 15:20)

Nem tudom érvényes-e még ez az oldal de ha igen szeretnéj én is megosztani veletek pár általam tapasztalt dolgokat... Nos, én is látom ugyanakkor hallom is a szellemeket, és az aurát is látom.
Velem is sokszor fordult már elő olyan álom amelyben megálmodtam a másnapom vagy esetleg az életemet is. És sokszor fordult már elő velem olyan is hogy valahol voltam és sose jártam még ott de mégis nagyon ismerős volt a hely a környezet az emberek... és aztán amikor mondjuk hozzám szóltak vagy ilyesmi akkor egyszerűen megmagyarázhatatlanul felidegesített mert ugyéreztem/ugyérzem mintha már megtörtént volna velem. Én nem félek a lekektől/szellemektől mert tudom ők sajnos abból táplálkoznak. Viszont ami nagyon zavar az az hogy naggyon sokszor fordul velem elő hogy éjszaka hallom a beszélgetésüket illetve mozgásukat és néha előfordul az is hogy ugy hallom mintha mellettem egyre közelebb jönne/jönnének és akkor elkap egy olyan hogy bem tudok miccani és mint mikor álmunkban kiabálni probálunk de nem jön ki hang csak suttogás tehát nem birok megszolalni se. Volt már hogy szépen halkan ahigy ők is suttogva megkértem hogy mennyenek el vagy csak haggyák abba légyezíves a beszélgetest illetve suttogást mert zavar és nem tudok aludni ilyenkor pár hétig sőt akár pár hónapig abba haggyák de olyan mintha lenne koztuk egy gonosz mert valami ritkán de néha mintha meg fogná a torkom és olyankor fölriadok de előtte meg azt álmodom hogy folytogatnak.
Sok ilyesmit éltem már át de azért örülnék ha valaki segitene.
Válszodat előre is köszönöm!

Re: Sziasztok!

(Ghost Girl, 2016.07.13 12:14)

Szia. Erre nem igazán tudok válaszolni, hiszen ezek történetek, nem kérdések, de én nem bánom, hogy leírtad a történetedet, csak nem tudok rá válaszolni. A gonosz lelkekkel nagyon vigyázz. Nagyon sok fájdalmat tudnak okozni, és ha már rég meghalt, akkor meg egyre erősebb. Vigyázz magadra.

Re: Bpest

(Ilcsi, 2016.05.05 21:43)

Koszonom a valaszt .Irok ha valami valtozott.

Bp.

(Vilmos, 2016.04.24 04:11)

Vannnak e értelmi fogyatékos szellemek?

Re: Bp.

(Ghost Girl, 2016.05.03 07:11)

Nem. Nincsenek. Én legalább még egyel sem találkoztam, aki ilyen lenne.

Re: Re: Bp.

(Ghost Girl, 2016.05.03 07:27)

Hisz mint tudjuk, halál után már semmi sem fáj, és megjavulnak a betegségek is.

Re: Bpest

(Ilcsi, 2016.04.28 15:34)

Hello Ghost Girl.En egy kerdessel fordulnek hozzad es pedig ejjelente neha arra ebredek fel hirtelen hogy az az erzesem hogy valaki megerint ,neha az arcam ,kezem vagy csak hirtelen a takaromat megranditja.Ijedten ebredek meg de nem felek ,vissza alszom azonnal .Sokszor nem tudok aludni ejszaka ,elalszom megszokott idopontban es valami okbol kifolyolag 2 es 3 kornyeken valami hirtelen felebreszt es abban a pillanatban ugy erzem hogy nagyon pihent vagyok es nem birok visszaaludni csak 2 ora mulva.Nagyon kinlodok emiatt.Nem vagyok biztos hogy normalis ami velem tortenik vagy csak egy illuzio es stressz hozza ossze mindezeket.
Kerem valaszolj ha tudsz ,elore koszonom

Re: Bpest

(Ghost Girl, 2016.05.03 07:25)

Szia.

Igen. Ez teljesen normális, mármint a másvilágban. Engem például minden este egy szellem nő altatott el, amikor még álltalános iskolás voltam. Minden este úgy aludtam el, hogy ez az ismeretlen nő simogatta az arcom. Ezzel közben feltöltött energiával engem. Hiszen néha a szellemek is tudnak energiát adni az embernek, és nem csak fordítva.
Tehát, ez viszonylag "normális", ahogy te fogalmaztad. Viszont azzal nagyon megleptél, hogy néha folytogat, mert fájdalmat csak az a szellem szokott csinálni, aki megharagudott az egyik családtagjára, vagy arra, akihez elmegy este. Nem halt meg mostanság ismerősöd vagy rokonod ? Lehet hogy ő az. Az a lényeg, hogy ne félj tőle. Egy pár hónap múlva el fog menni. Max 3 hónap, ha minden igaz. Ezt már egyszer kiszámoltam, hogy körülbelül mennyi idő alatt hagynak békén, ha NEM FÉLSZ TŐLÜK.
És azért kelsz fel álltalában 2 óra és 3 óra körül, mert Három órakkor a legenergizáltabbak. Akkor járkálnak a leges legtöbbet. Persze nappal is szoktak, de akkor csak néhányan. Viszont 3-kor mindenki itt van " emberföldön".
Remélem tudtam segíteni. Ha 3 hónap után is ezt érzed, akkor megint írj ide, és találunk majd más megoldást.
És én köszönöm, hogy írtál, és hogy segíthetek.

..

(MG, 2016.04.26 13:48)

A hazunkban szellem lehet? Erzem mindig hogy valaki van velem ott es felek a tv lecsukodik valaki figyel engem es mindig rosszul vagyok othonn ez mi? Nagyon rosz segits!!

Re: ..

(Ghost Girl, 2016.05.03 07:14)

Szia. Igen. Meglehet, hogy van a házatokban egy, vagy akár több szellem. Leírtad a rájuk jellemző dolgokat.

Azt az egyet tudom ajánlani, ami ilyenkor beválhat, hogy vagy suttogva, vagy rendes hangon szólsz neki, és megkéred nagyon kedvesen, szépen, hogy távozzon, mert neked nem jó, hogy ott van. Ha ez nem válik be, akkor megint írj ide, és kitalálok mást, ami még jó lehet.

Ouija

(Angel, 2016.02.02 06:47)

Az baj ha én rossz sz ellemekkel/démonokkal akarok beszélgetni?
És mi bajom származhatna belőle?

Re: Ouija

(Ghost Girl, 2016.02.06 07:17)

Hát, nem ajánlatos, mert ... Egész életedben arra fog törekedni, hogy rossz legyen neked, és a(z élő) szeretteidnek is. Ha viszont nem téged bánt, akkor az egyik ismerősödet fogja, akit ugyancsak szeretsz.

Vannak olyan rossz szellemek is, akik nem bántanak, csak nem hagynak aludni... De olyanokkal elég ritkán lehet találkozni... Én is volt, amikor kötelességemnek tartottam, hogy összebarátkozzak egy két rosszal is. De én védve vagyok, azért nem tud bántani.

Szóval nem baj, de nem ajánlatos.
Főleg nem démonnal.

Sosem tudhatod, hogy ha megidézel valakit, hogy az mikor megy vissza, HA VISSZA TUD MENNI EGYÁLTALÁN, de addig is biztos nem hagyna békén.

Mit tegyek most?

(Halász Bernadett, 2016.01.14 15:14)

Mikor hazaértem iskolából leültem az ágyamra majd kimentem az előszobába mikor visszaértem a székem az ágyam felé nézett megigazitottam majd becsuktam es bezártam a szobámat mert féltem egy fél óra után ki volt nyitva az ajtom probaltam higgadt maradni de sehogy sem sikerült.Elaludtam a szüleim szobájában majd visszamentem a szobámba tanulni majd a szék megint az ágyam felé nézett. Mit tegyek???

Re: Mit tegyek most?

(Ghost Girl, 2016.01.19 14:10)

Valaki hozzád csapódott. A széket sose hagyd az ágy felé nézve. Mindig tedd úgy, hogy ne az ágyad felé legyen, mert abból nagyon nagy baj lehet. Ha még mindig arra fordul, akkor tegyél a székre valami nehezéket. Pl.: könyveket, hogy senki, még a holtak se tudjanak leülni.
Ha akarod használni a széket, akkor természetesen pakolj le róla, de amint nem használod, rögvest pakolj rá nehezékeket. Egy idő után meg fogja unni, és vagy otthagy, vagy más tárgyat fog mozgatni. Majd akkor meg abba fogok segíteni, de remélem nem lesz ott utána.

Zolan@gmail.hu

(Lakatos Zoltán , 2016.01.12 00:30)

Jonapot kívánok!!

Kedves asszonyom.
Nemtudom foglalkozik e iennel de nekem 3hónapja halt meg édesanyám és már ojan szinten hiányzik nekem hogy abba beleorulok!! Nemtudom hogy tud e nekem segíteni beszélni vele ha csak egy parszot is de megnyugodnak egy picit tőle!! Egy pár kérdés lenne csak hogy, jolvan e, tettek e valamit vele a korházba amitől elkellett távoznia, fogunk e még talalkozni és hogy létező ember e a fűlőp sándor vagy csak kitalált személy akit ismerünk. Válaszát előre is köszönöm, remélem egyszer visszair nekem majd. Az úr áldja meg magát erőben egészségben. Tisztelettel Zoltán.

Re: Zolan@gmail.hu

(Ghost Girl, 2016.01.19 14:05)

Kedves Zoltán.
Sajnos ebben még nem tudok segíteni, mert ebben még nincs nagyon tapasztalatom, és még fiatal is vagyok. Akármikor kiejti az anyukája nevét, meg fog jelenni maga körül. Nyugodtan beszélhet a "levegőbe", higyje el, hallani fogja. Kérje meg, hogy adjon magának több energiát, és tegye vidámabbá a maga napjait. Megfog egy kicsit változni.
Ha tényleg akar szóba beszélni vele, akkor kérje meg, hogy álmában látogassa meg. Ott tudnak beszélni.
Ha pedig egyszer lesz lehetőségem segíteni, fogok magára gondolni, és ugyan itt majd írok.

....

(EmoGirl, 2015.12.18 14:23)

Szia..kb 2 éve a barátnőmmel egy régi háznál mentünk el és megakartam nézni közelebről..és akkor egy fehéres átlátszó öreg hölgy alakja jelent meg hirtelen elkezdett ömleni a vér az orromból beszélt hozzám...azóta szinte mindig azzal az öreg hölgyel álmodok...nem félek tőle csak azért szerintem ez nem normális..azon kivül láttam még másokat is akik a nagymamám szerint a rokonjaim...nagymamám régi családi fényképei után kutatva talátam egy képet és megkérdeztem hogy ki az a néni mert őt már sokszor láttam álmomban erre a nagymamám nagyon megijedt és a fényképet a tüzbe dobta azóta se tudom ki volt az az öreg hölgy aki ugymond kisért engem...

Re: ....emogir

(Ghost Girl, 2016.01.19 14:00)

Hát, ez elég ijesztő. Az álmokban a holtak azt jelentik, hogy ott van a szobában, ahol alszol. A mamád reakciója biztosan jelentett valamit. Beszélgess többet erről a mamáddal, és ne félj, egy idő után el fog menni, mert érzi, hogy nem félsz. És derítsd ki, hogy ki az a nő.

Megszállta a barátnőmet egy szellem vagy démon?????????????????????

(helena, 2015.11.16 16:49)

Szia !
A barátnőmmel szellemet idéztünk hogy beszeljunk vele es egyszer csak felkapcsolódott a villany es a baratnőm felkiáltott jó ennyi elég! Azóta nagyon fura és azt mondja hogy a démonok mes szellemek világa nagyon jó? MIt tegyek lehet rajta segíteni?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »