Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés a szellemekről

ghost.jpgKedves Olvasók!

Ezen az oldalon egy igazi és tapasztalt szellemlátóval beszélgethettek,akinek neve:Ghost Girl.Feltehetitek neki a szellemekkel kapcsolatos összes kérdéseteket, és ő ezekre a kérdésekre megadja a megfelelő választ.Sok mindent átélt már, és most megosztja ezeket az érdeklődő és kérdező Olvasókkal.Itt alul, a lap alján lehet kérdezni.

Eddig feltett legjobb kérdések:

-A szellemek,akiket látsz hogyan néznek ki?Emberi alakjuk van?

-Igen .. Mindegyik emberi alakú szellem, csak nem mindig mutatják magunkat ... mármint nem mindig lehet az egész testüket látni !!! A legtöbbnek csak bokától lefelé nem látni a lábát !!

_________________
 

-Mitől lesz egy szellem jó vagy rossz?

-Halál:Többnyire az ember halálától függ. Ha egy ember gyors ( , netán fájdalom mentes ) halálba halt meg, az neki nem fájt annyira, mint azoknak, akik több hónapokig, netán évekig feküdnek a kórházba Gyógyszerek mellet, és Sok Sok Sok szenvedés alatt éli meg utolsó perceit.

Földi élet:Aztán másod sorban attól függ, hogy milyen természete volt annak a szellemnek a földön, mikor még élt. Hogy hogyan alkalmazkodott az emberekhez, Hogy mennyi barátja, ismerőse volt. Hogy milyen lelkiismerete volt.

Szellemvilág beilleszkedése:Harmad sorban pedig attól függ, hogy a Szellemvilágba hogyan tud beilleszkedni . Vajon szeretni fogja a többi szellem, Tudja e majd, hogy hogyan szerettesse meg magát, ha a többi szellem nem akarja befogadni .. stb. ....

__________________

-Miért ijesztgetnek a szellemek?Vagy ez csak legenda?

-Ez nem legenda !Vannak tényleg, olyan szellemek, akik direkt ijesztik meg az embereket !
Azért ijesztgetnek, mert ők ebből táplálkoznak !!!Nekik a táplálék az emberi félelem !!!( Ezért kell a Kisebb gyerekeknek is mondani, hogy nem szabad félni tőlük, mert akkor egyre jobban ragaszkodik a szellem a gyermekhez, és akkor valószínű, hogy nem hagyja magára a kisgyereket az a szellem !! )

_____________________

-A szellemek hallanak minket?Mi miért nem halljuk és látjuk őket?

-Igen ! A szellemek hallanak és látna és éreznek minket !Az átlagos ember azért nem látja, mert ő nem annyira érzékeny a szellemvilágra, mint a szellemlátók ! És hiába akarnak lenni a felnőttek szellemlátók, a 100% - ból maximum 5% - nak sikerülne, de az is sok sok segítséggel !Erre általában születni kell ! És azt elfelejtettem írni, hogy az átlagos ember is tudja őket hallani ! Ez a szellemeken múlik, hogy akarják- e a figyelmet ! Ha akarnak valamit a szellemek, képesek elérni céljukat !

_____________

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Médium vagyok

(Krisztofer, 2016.11.09 16:34)

Üdv. A Katolikus hit azokat kik szellemekkel kommunikálnak úgy véli az ördöggel beszélnek s nem is szellemekkel. De én viszont kiskorom óta érzékelem őket s beszélgetek velük. Volt hogy átadtam embereknek tőlük segitő üzenetet. akkor hogy lehet ördögi mikor jót cselekedtek? erről mi a véleményed?

Re: Médium vagyok

(Ghost Girl, 2016.11.15 14:42)

Ezt nemigazán tartom szem előtt, és lehet, hogy neked sem kéne.

1, Az "ördög" és gonosz lelkeket meg tudod különböztetni. Mert a gonoszoknak teljesen más energiájuk van. Érzékeled, hogy valami nincs rendbe, valaki figyel, stb.

2, A jó lelkek kérnek segítséget. A gonoszok úgy vannak vele, hogy ők mindenféleképp (bárkin is), de bosszút állnak. Ők tudják, hogy mit kell tenniük, viszont a jók nem, ezért kérték segítséged.

Hidd el, egy átlag ember is megtudja különböztetni az ördögöt, a szellemtől.

1078 Bp Cserhát utca 24

(Karlovszky Vivien, 2016.08.18 13:00)

Te milyen paranormális dolgokat éltél át

Re: 1078 Bp Cserhát utca 24

(Ghost Girl, 2016.10.03 13:20)

Mindet túlsok lenne leírni.

Tudom ajánlani másik oldalam.
Ott találsz történeteket.

www.ghost-girl.eoldal.hu

Szagergobence@gmail.com

(Gergő, 2016.10.31 21:29)

Szia!
Azt szeretnem kerdezni hogy hol lehetne ilyenekkel többet foglalkozni mert nagyon erdekel a téma!

Az előtt hogy elkezdtem irni megfájdult a fejem es kicsit szédülök. A legyfurcsabb pedig az hogy egy hideg "fuvallat" után a tv is rezegni kezdett. Álmaimban néha nem emlékszem mi volt, néha meg olyan furcsa dolgokról álmodok (ez csak néhány.. még van sok) hogy vagy üldöz egy cápa vagy lebegek a sötétben és valami úgy megy el melettem mint az áram. És amikor felkelek a 2.ból ugy erzem mintha nem is álmodtam volna, és végig ébren lettem volna..

Kérlek válaszolj majd!

Re: Szagergobence@gmail.com

(Ghost Girl, 2016.11.09 10:20)

Szia.

Az oldalamra írt kérdésedre már válaszoltam.
Ezek álmok. Van úgy hogy az álom valósággá változik, de az elég ritkán.

Ha hasonló álmaid vannak, akkor tuti, hogy valami, vagy valaki segítséget kér tőled. Nembiztos, hogy szellem, de valaminek szüksége van rád. Ezét "zaklat" ilyenekkel.

Több ilyen Szellemes érdeklődési körű oldalt nemtudok. Régen én is kerestem. Ezt az egyet találtam, AMI IGAZAT IS ÍR. Ezért hoztam létre utána egy sajátot is, ahol több történetet olvashatsz tőlem.

anasztaziaanna@freemail.hu

(Anasztazia, 2016.09.15 20:29)

Szia.10eve koltoztunk be az uj lakasba es en egyedul nem tudok a tesom szobajaban meglenni.mindig azt erzem mintha valami figyelne es nem akarna h ott legyek ha egyedul vagyok itthon az az elso h becsukom a szobaajtot mert a kutyam mindig bemegy es nem tudom kihivni onnan csak nez a semmibe.gyakran a dolgaim teljesen mashol vannak mint ahova lettettem oket.megalmodok dolgokat hogy mit fog tortenni idegen emerekrol akkikkel a talalkoztam ra egy hetre.es minden adott a helyszin az emberek ugyan azok..nappal erzek illatot csak ugy a semmibol.mindig ugyan az a ferfi parfum.nem hallt megsenkisem a rokonsagban legalabb is azok kozul akiket ismerek.mitol lehet ez ? Elore koszonom valaszod.

Re: anasztaziaanna@freemail.hu

(Ghost Girl, 2016.10.03 13:31)

Szia.

Ha nemhalt meg ismerősöd, de rokonod, akkor nincs kizárva, hogy akik előttetek éltek abba a házban, akkor halt meg valaki ott. Vagy akkor szellemet idéztek ott, és azmiatt ott rekedt a lélek.

Én is szüleimmel még akkoriban albérletben laktunk, és a szobámban folyamatosan hangok voltak, meg ilyesztő dolgok, és a tetőfokán még az volt, hogy láttam egy ilyesztő nőt is.


Majd mint kiderült, a ház tulajának az anyja a házban halt meg. Így ő maradt ott.

De én is ha nemvagyok a szobámban, MINDIG becsukom az ajtót, mert félelmetes a szoba nekem. De családtagjaim simán bemennek, akár sötét van, akár nincs.

III.Bécsi út

(varga éva, 2016.08.23 14:42)

köszöntöm tisztelettel, arra szeretnék választ kapni, hogy a most 23 éves unokám tegnap éjjel arra ébredt, hogy jég hideg a szobája, egy elmosódott testű árny figyeli, ütemes kopogásszerű hangokat hallott, nagyon félt, átment a szülei szobájába aludni éjjel 2-kor és akkor megszünt ez a furcsaság, menjünk orvoshoz?

Re: III.Bécsi út

(Ghost Girl, 2016.10.03 13:18)

Üdv.

Nem ajánlatos ezzel orvoshoz fordulni, mert onnan csak mégtovább küldenék, amivel aztán tényleg megbolondítják az embert.

Ilyen sajnos van. Ajánlani tudom hogy ahol látta azt az árnyat, akár plafon körül, akár csak a levegőbe, oda a PADLÓRA rakjanak nehezéket, mert akkor nemtud visszatérni megadott helyére.

anasztaziaanna@freemail.hu

(Anasztazia, 2016.09.15 20:30)

Szia.10eve koltoztunk be az uj lakasba es en egyedul nem tudok a tesom szobajaban meglenni.mindig azt erzem mintha valami figyelne es nem akarna h ott legyek ha egyedul vagyok itthon az az elso h becsukom a szobaajtot mert a kutyam mindig bemegy es nem tudom kihivni onnan csak nez a semmibe.gyakran a dolgaim teljesen mashol vannak mint ahova lettettem oket.megalmodok dolgokat hogy mit fog tortenni idegen emerekrol akkikkel a talalkoztam ra egy hetre.es minden adott a helyszin az emberek ugyan azok..nappal erzek illatot csak ugy a semmibol.mindig ugyan az a ferfi parfum.nem hallt megsenkisem a rokonsagban legalabb is azok kozul akiket ismerek.mitol lehet ez ? Elore koszonom valaszod.

malexandr64@gmail.com

(Alexandr, 2016.08.01 13:07)

A szellemek nem ember alakúak. A szellemek a test elhagyása után mehetnek más testbe, más dimenziókba. Amorf, alaktalan "lények" bármilyen formát ölthetnek.
Halálunk után, halálunkkor a lelkünk, szellemünk csak akkor léphet tovább, ha minden cselekedetét amit az "életben" tett abban a testben amit használt elkövetett. Átélve minden rosszat amit tett másokkal, és érezni mindazt a fájdalmat amit okozott. Így meg tisztulva minden rossztól, csak a tudást, szeretetet viheti tovább.

Válaszokat keresek

(csakegylány, 2016.07.27 11:23)

A problémám egész kis koromban kezdődött. Ezekre az emlékekre a mai napig tisztán emlékszem. Elősször a hangokkal kezdődtek. A nevemen szóligattak, és kérték , hogy menjek velük játszani. Majd később visszatérő álom jelentkezett, egy kislányról. Viszont ezek a dolgok elmaradtak. Mikor körülbelül 10 éves lehettem, a kertünkben láttam egy nőt, és ahogy megláttam úgy el is tűnt. Anyukámnak elmondtam, azt is részletesen, hogy hogyan nézett ki, és azt mondta, hogy az ő nagynénikéje nézett úgy ki, de ő már régen meghalt. Ezek után nem múlt el, az emberek körül fényes körvonalat láttam, majd furcsa megérzéseim támadtak, amik sajnos be is jöttek. Kamasz koromtól érzek valami nem idevalót,folyton latok elsuhano fehér, fekete és legujabban kék arnyakat, és újra hallok beszédet. Az álmaimban folyton halottakat látok. Ezek ellenére én nem hiszek nagyon se Istenben sem a rosszban. Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem képzelem be a dolgokat, habár néha már azt hiszem, hogy bolond vagyok. Szeretnék választ kapni valakitől, mégis miért történik ez velem. Köszönöm

Lehet hogy egy szellem meg szállt?

(Barbi, 2016.06.17 10:22)

Mikor még csak nyolc éves voltam akkor láttam valamit az ágyamnál este éjfélkor. Egy fejet mi elég ijesztő volt még nekem. Azon az a napon elaludtam de nagyon rossz rémálmom lett ezért nem nagyon tudtam nyugodtan aludni. Már 11 éves vagyok de olyan érzésem szokott lenni mintha valaki mellettem van. A suliban is olyan érzésem van mintha valami megfogná a vállam. A templomban rosszul szoktam lenni de mikor kiérek akkor jobb kedvem lesz főleg ha a temetőben vagyunk. 1 hónapja éjfélkor felkeltem arra hogy a szék az ágy fele van fordulva. Vissza fordítom rá szoktam rakni a táskám és elalszom. Ám 3 órakor rémálmom lett így felkeltem és elkezdtem sétálni a lakásban. Olykor szintén olyan érzésem lett mintha követnének. Másnap pedig elkezdek rajzolni csak úgy rajzolni és egy fiút rajzoltam le ki egy székben ül.

Re: Lehet hogy egy szellem meg szállt?

(Ghost Girl, 2016.07.13 12:35)

Szia Barbi.
Nagyon nincs kizárva, hogy te is szellemlátó leszel, mert én ugyan így kezdtem, csak én 9 éves koromban. Ugyan ezek a gondok voltak nálam is. A SZÉK SOSE LEGYEN AZ ÁGY FELÉ FORDÍTVA !!!!!! Abból nagy baj lehet, és jól teszed, hogy rárakod a táskádat, vagy valami nehezéket. Nem szabad megengedni a szellemeknek, hogy leüljenek arra a megadott székre, ami az ágy közelében van. Ezen kívül a templommal kapcsolatban: VELEM IS UGYAN EZ VOLT !!! AKÁR HÁNYSZOR BEMENTEM A TEMPLOMBA FOJTOGATÓ ÉRZÉSEM LETT. VISZONT A TEMETŐBEN BOLDOGABB VOLTAM, MINT AKÁR HOL MÁS HELYEN. Ez nekem már elmúlt mióta már rendesen látom a szellemeket, már mindkét helyen jól érzem magam, de pont ezért nem tartom kizártnak, hogy te is szellemlátó lehetsz, mert ugyan ezek a tünetek voltak nálam is az "átváltozásom" során. Hiszen nem egyik napról a másikra lesz valaki szellemlátó. A szellemeket igaz, egy nap alatt megláthatja, de ha igazi szellemlátó, akkor kap még hozzá fokozatosan képességeket is. Pl.:
-hogy hogyan kell irányítani a szellemeket,
-hogyan kell segítséget kérni tőlük, stb...
A kisfiú a székben, arra meg annyit mondanék, HOGY A SZELLEMEK KÉPESEK LERAJZOLTATNI, ÉS ÉRZÉKELTETNI AZ EMBEREKKEL A GONDJUKAT, és valószínűleg segítséget akart kérni tőled.

Ha bármi van, írj ide nyugodtan. Szívesen hallgatlak. :)

Miért érzem hugy követnek a szellemek?

(Leila, 2015.11.16 16:41)

Pár hete egyedül maradtam a házban a kisöcsémmel.A kisöcsém amikor leul az ágyamra felnéz a szekrényem tetejére es beszélget valakivel anyumék szerint egy kitalált barát.
Na és amikor sétálok mindig olyan erzesem van mindtha valaki vagy valami közeledne hozzám? Miert van ez?
Jah es a kisocsem sokszor lerajzolta egy öregember formályában a szekrényemeen ülő embet

Re: Miért érzem hugy követnek a szellemek?

(Ghost Girl, 2016.01.18 17:24)

Nos, nincs kizárva, sőt, 99%, hogy tényleg valaki hozzátok csapódott. Minden jel arra utal. Próbálj meg ezzel a tudattal együtt élni, és ne nagyon figyelj rá, mert akkor félni fogsz, és az a szellem, több mint valószínű, hogy meg fog változni, rossz irányba. Javaslom a ház szentelést, de ha nem is az egész házat, akkor csak azt a szobát.

(N. Lili Nyiregyháza) 20:02

(Lili, 2016.05.14 20:04)

Szia kedves!
Kiskoromba nem tudom olyan 2 3 evesen lattam a ded nagymamamat aki akkor nem reg halt meg, mai napig letudom irni hogy hogy nezett ki... és akkor sirtam es azt mindtam higy néni, a nagymamam evekkel kesobb kint kapalta a sirjat a temetobe es mamám azt mindta h o katta o is eltudja mondani most is ahogy aznap temettek el es abban a ruhaban jelent meg a sirok kozott...
Hogy lehetseges az hogy ujra beszelnek vele??
Igazabol picit félek de tudom h nem kene mert a rossz szellemek meg ebbol taplalkoznak.. szeretnem latni ugyan is nagyon hianyzik.. :'(
Hogy csinaljam h ne feljek???

Re: (N. Lili Nyiregyháza) 20:02

(Ghost Girl, 2016.07.13 12:20)

Ebben nemigen tudok segíteni, mert én is csak azóta nem félek a szellemektől, mióta az egyik barátnőm halott rokona SZERETETTEL TELI (halott) SZÍVVEL ÁTÖLELTE a barátnőmet. És én ezt láttam, így nem félek, mert tudom, hogy pár szellem tényleg kedves, és szeretettel teljes is tud lenni. Ha viszont tényleg szeretnél vele megint kommunikálni, akkor ha többször megszólítod, akkor ott lesz melletted, ÉS HA ÉREZNI FOGOD A JELENLÉTÉT, AKKOR CSAK ANNYIT MONDJ NEKI, HOGY SZERETNÉM, HA ÁLMOMBAN MEGLÁTOGATNÁL. Álmokon keresztül bárki tud halott szerettével beszélgetni.

Sziasztok!

(Gyémi Girl, 2016.05.06 15:20)

Nem tudom érvényes-e még ez az oldal de ha igen szeretnéj én is megosztani veletek pár általam tapasztalt dolgokat... Nos, én is látom ugyanakkor hallom is a szellemeket, és az aurát is látom.
Velem is sokszor fordult már elő olyan álom amelyben megálmodtam a másnapom vagy esetleg az életemet is. És sokszor fordult már elő velem olyan is hogy valahol voltam és sose jártam még ott de mégis nagyon ismerős volt a hely a környezet az emberek... és aztán amikor mondjuk hozzám szóltak vagy ilyesmi akkor egyszerűen megmagyarázhatatlanul felidegesített mert ugyéreztem/ugyérzem mintha már megtörtént volna velem. Én nem félek a lekektől/szellemektől mert tudom ők sajnos abból táplálkoznak. Viszont ami nagyon zavar az az hogy naggyon sokszor fordul velem elő hogy éjszaka hallom a beszélgetésüket illetve mozgásukat és néha előfordul az is hogy ugy hallom mintha mellettem egyre közelebb jönne/jönnének és akkor elkap egy olyan hogy bem tudok miccani és mint mikor álmunkban kiabálni probálunk de nem jön ki hang csak suttogás tehát nem birok megszolalni se. Volt már hogy szépen halkan ahigy ők is suttogva megkértem hogy mennyenek el vagy csak haggyák abba légyezíves a beszélgetest illetve suttogást mert zavar és nem tudok aludni ilyenkor pár hétig sőt akár pár hónapig abba haggyák de olyan mintha lenne koztuk egy gonosz mert valami ritkán de néha mintha meg fogná a torkom és olyankor fölriadok de előtte meg azt álmodom hogy folytogatnak.
Sok ilyesmit éltem már át de azért örülnék ha valaki segitene.
Válszodat előre is köszönöm!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Következő »